Internationaal Route 66 Festival in Kingman, AZ

Tijdens het Internationale Route 66 Festival in Kingman, AZ, waar we helaas zelf niet bij aanwezig konden zijn, heeft Dries Bessels wederom een model van Willem geschonken aan iemand die wij zeer waarderen!

 
Dries heeft het model als handbagage meegenomen, een vriend van Dries, Chris, ook een Route 66 fanaat, heeft het model verpakt in een op maat gemaakte kist. Via Facebook werden we op de hoogte gehouden door Dries over zijn reis met het model, wat zoals wij zelf ook weten, niet echt meevalt!"So far so good. My handluggage is still with me while we are boarding the plane. I will be glad when we are in Kingman though so I can hand it over at the Route66 festival!"

"Well, we made it to Houston without any damage!!!"


"And now in Las Vegas after some 17 hours travelling. Tired but the box is completely unharmed! Now, on to Kingman!!!"

Hij heeft het model tijdens zijn presentatie, die overigens geweldig was, overhandigd aan Melba Rigg. Melba is één van de eigenaressen van Cars on the Route (voorheen 4Woman on the Route) in Galena in Kansas. Zij wilde altijd al graag dat Willem een schaalmodel maakte van hun pand. Ze was er zo blij mee dat ze zelfs een beetje moest huilen. Dit model heeft weer een hele goede plek gekregen in de USA!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten